Home Ambasada Canadei
Ambasada Canadei
Ambasada Canadei PDF Imprimare Email
Ambasada Canadei
Scris de mihaela86   
Luni, 30 Mai 2011 13:37

Ambasada Canadei in Romania este situata pe strada Tuberozelor la nr. 1-3, sector 1, in Bucuresti. Intre Ambasada Canadei si Romania exista o serie de relatii economice, politice, diplomatice, culturale si stiintifice. Atat Ambasada Canadei, cat si Romania sustin deopotriva cetatenii romani stabiliti in Canada, cat si cetatenii canadieni stabiliti in Romania.

Ambasada Canadei si Romania sunt implicate intr-o serie de activitati economice deosebit de importante, care au ca scop depasirea crizei economice. Ambasada Canadei sustine investitorii canadieni pe teritoriul Romaniei, dar si al Bulgariei sau Republicii Moldova. In aceeasi masura Ambasada Canadei si Romania se bucura de o buna legatura culturala: anual toti mai multi tineri studenti romani doresc sa-si aprofundeze studiile in Canada.

Ambasada Canadei sustine, astfel mai multe programe culturale prin care studentii romani si canadieni pot face schimb de experienta. De asemenea, exista burse cu care studentii romani pot pleca la universitatile din Canada. De obicei, persoanele interesate se adreseaza la Ambasada Canadei.

La fel ca Ambasada Rusiei si Ambasada Canadei are anumite zile in care programul de functionare este suspendat. Aceste zile sunt sarbatori nationale (fie ale tarii gazda, fie ale tarii reprezentate), sarbatori internationale si sarbatori religioase. Aceasta este o parte din zilele in care Ambasada Canadei nu lucreaza cu publicul:

1 Iulie - Ziua Nationala a Canadei

1 August - Sarbatoarea Civica

5 Septembrie - Ziua Muncii in Canada

10 Octombrie - Ziua Recunostintei

1 Decembrie - Ziua Nationala a Romaniei

26 Decembrie - Craciunul

Ultima actualizare în Marţi, 31 Mai 2011 07:31
 


Sondaje

Sunt utile informatiile oferite?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com