Home Ambasada SUA Bucuresti
Ambasada SUA Bucuresti
Ambasada SUA Bucuresti PDF Imprimare Email
Ambasada SUA Bucuresti
Scris de mihaela86   
Joi, 02 Iunie 2011 13:14

Ambasada SUA la Bucuresti este o prezenta deosebit de importanta pentru tara noastra, mai ales dupa 1989. De mai bine de douazeci de ani Ambasada SUA la Bucuresti sustine Romania in crearea unei democratii bazate pe libertatea cuvantului si pe drepturile omului. Intre Ambasada SUA la Bucuresti si tara noastra exista si o puternica relatie economica bazata pe comert. Astfel, se incearca depasirea crizei economice.

Pe langa aceste aspecte Ambasada SUA la Bucuresti se implica in nenumarate activitati privitoare la viata sociala, politica si culturala internationala si nationala. Toate relatiile dintre Romania si Statele Unite ale Americii se manifesta prin Ambasada SUA la Bucuresti. Inclusiv relatiile externe care privesc atat Romania, cat si Statele Unite ale Americii se manifesta prin Ambasada SUA la Bucuresti.

Situatia dintre Ambasada SUA la Bucuresti si Romania s-au schimbat intr-o oarecare masura de cand Romania a aderat la Uniunea Europeana. Unele programe guvernamentale si dilomatice dintre Ambasada SUA la Bucuresti si Romania au fost incheiate, iar altele au fost nascute.

Ambasada SUA la Bucuresti promoveaza turismul romanesc si ii indeamna pe cetatenii americani sa ne viziteze tara. De asemenea, Ambasada SUA la Bucuresti sustine cetatenii americani care vor sa se stabileasca in Romania si sa aiba un loc de munca aici. In aceeasi masura, Ambasada SUA la Bucuresti avertizeaza cetatenii americani de anumite aspecte negative care ii pot afecta daca vin in Romania.

Astfel, turistii cetateni romani sunt avertizati de catre Ambasada SUA la Bucuresti cu privire la furturi din buzunare, talharii si inselaciuni in mijloacele de transport in comun, in locuri publice dar si la hotel. Cetatenii americani care vin in Romania fie in scopuri de afaceri, fie in scopuri turistice sunt avertizati de Ambasada Statelor Unite si asupra pericolelor drumurilor de slaba calitate si a serviciilor de telecomunicatii cu lipsuri.

Ultima actualizare în Vineri, 03 Iunie 2011 08:52
 


Sondaje

Sunt utile informatiile oferite?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com